Terkini...




0

Mukayyam IKRAM Selangor: Tombo Ati. Lagu Persembahan Kontingen Kuala Langat

7hb Feb 2012.
Lagu Persembahan Kontingen IKRAM Kuala Langat dalam Bahasa Jawa.

Tombo ati iku limo perkarane
Kaping pisan moco quran lan maknane 
Kaping pindo solat wengi lakonono 
Kaping telu wong kang soleh kumpulono 
Kaping papat kudu wengi ingkang luwe 
Kaping limo dzikir wengi ingkang suwe 
Salah suwijine sopo biso ngelakono

0 comments:

Post a Comment

Alamat Perhubungan

Pertubuhan IKRAM Malaysia (IKRAM) Daerah Kuala Langat
No. A-2-08, Blok A, Tingkat 2,
Jalan Bunga Pekan 9,
Pusat Perniagaan Banting Uptown,
42700 Banting, Selangor.

GPS: 2.811313,101.503486


Back to Top